Naznaczony2001 Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Cześć Zauważyłem tą sekcję przypadkiem - ale nic nie szkodzi by napisać coś o swojej maszynie którą składałem własnoręcznie gdy zaczynałem naukę w technikum/kończyłem gimnazjum. Maszyna była troszkę rozbudowywana w miarę możliwości i potrzeb. System: Windows 11 Pro x64 CPU: I5-8500 3.00 Ghz boostujący do 4 Ghz Mobo: Msi Bazooka B360m GPU: Gigabyte RTX 3060 Eagle OC 2.0 (kiedyś 1050Ti Cerberus) Chłodzenie: Stockowe od procka Pamiątki: 2 x GoodRam IRDM X, DDR4, 4 GB, 2800MHz, CL16, 2 x GoodRam IRDM X, DDR4, 4 GB, 2666MHz, CL16 (Pamięci 2x 2800 dołożone w ramach modernizacji) Dysk 1: Dysk M2 KIOXIA Exceria G2 1TB SSD (dysk systemowy) Dysk 2: SSD GoodRam IRDM gen. 2 240GB 2.5" SATA III (kiedyś jako systemowy - teraz jako dodatkowy) Zasilacz: Supremo M2 Gold 550W Buda: Fractal Design Pop Air RGB Cyan Core TG Clear Tint (kiedyś SilentiumPC Regnum RG4F Frosty White) Monitor: Acer Nitro VG220Qbmi Klawiatura: SPC GEAR GK650K Omnis Kailh Brown RGB (kiedyś Modecom Volcano Hammer RGB Blue) Mysz: SteelSeries Prime+ (kiedyś SteelSeries Rival 100) Słuchawki: Słuchawki Logitech G Pro X League of Legend (kiedyś ISK HP-580 + Zalman ZM-MIC1) Jako dodatek do każdego komputera polecam program Wallpaper Engine (według mnie MUST HAVE) + kursor stalkera (Stalker Cursor Pack) Spoiler Edytowane 17 Sierpnia przez Naznaczony2001 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi