KapitanCzarny Opublikowano 12 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Witam, to mój pierwszy kontakt z grą Stalker. Nie mam już sił, co mam zrobić gdy podczas ładowania świata gry jest ten error? Mój PC: Windows 11 64x RTX 2060 6GB i5 10600 16GB RAM Expression : <no expression> Function : CScriptEngine::lua_pcall_failed File : D:\a\xray-monolith\xray-monolith\src\xrServerEntities\script_engine.cpp Line : 262 Description : fatal error Arguments : 1 : [Lua] ...1.2/bin/..\gamedata\scripts\camera_reanim_project.script(12) : on_option_change LUA error: ...1.2/bin/..\gamedata\scripts\camera_reanim_project.script:12: attempt to index global 'camera_reanim_project_mcm' (a nil value) Check log for details stack trace: Dodam, że to STALKER GAMMA, kolejny error... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi