Polski_Szogun Opublikowano Piątek o 14:38 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:38 Witam . Niektórzy pewnie wiedza, że ograłem Cienia Czarnobyla na moim kanale i dość dobrze się przyjął i postanowiłem brać się za CS, ale ja, jak to ja musze zawsze trafić na pecha... Po włączeniu Czystego Nieba OBS nie łapie go i fil się nie nagrywa. Wiem, że są systemowe np. Game Bar, ale Game Bar przerywa nagrywanie jak przechodzę z lokacji na lokację. Czyste Niebo uruchamia się jako steam i trzeba zgodzić się na zmiany w urządzeniu (tak jak na CoC 1.4.22). Zauważyłem próbując nagrać CoCa OBS nie łapie gier uruchamianych jako zezwalanie na zmiany w urządzeniu. Bardzo chcę ograć tego CS, ale nie wiem jak naprawic ten problem... Pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Piątek o 15:44 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 15:44 Wejdź we właściwości i odznacz w ogólnych "uruchom jako Admin" albo OBS tez uruchamiaj jako admin jak nie pomoże to ze zgodnością trzeba będzie kombinować 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano Piątek o 17:55 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:55 (edytowane) 2 godziny temu, Karozilla napisał(a): uruchom jako Admin Nie mam tego, bo ze steama 2 godziny temu, Karozilla napisał(a): OBS tez uruchamiaj jako admin Spróbuję :))) @Karozilla Działa! Edytowane Piątek o 17:57 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karozilla Opublikowano Piątek o 18:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:17 A jak chcesz to ci dałam link pod fioleme na YT gdzie możesz stalkera ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi