Dawidu10 Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia (edytowane) Cześć wszystkim mam problem w w/w misji. Otóż kiedy dochodzę do drzwi tartaku moja postać nie może wejść do środka. Po kilku sekundach gra automatycznie przerzuca mnie do środka tartaku gdzie na mnie już czekają Szrama i jego dwóch żołnierzy. Mam tylko jedna opcję jak z nimi rozmawiam a dokładniej to "jakie wieści z Zony". Nie mogę ani wyjść z budynku ani wyciągnąć broni. Czy ktoś jest w stanie poradzić co z tym zrobić? Pozdrawiam. Edytowane 11 Grudnia przez Dawidu10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyracz Opublikowano 11 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia mam ten sam problerm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 15 Grudnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia Rozwiązanie problemu w filmie od 2:54 https://www.youtube.com/watch?v=-wCweu3Jpak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi