LordDino Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Panowie nie mogę znaleźć 3 korzenia mandragory mam save może ktoś wrzuci sobie i sprawdzi czy u niego będzie jak tak to proszę zrobić save ze znalezionym i mi podesłać. http://www.przeklej.pl/plik/savedgames-rar-0028a64kgagh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Proście a bedzie wam dane... :) Przy wyjściu z jaskini z trzema mandragorami lub to samo inny hosting Tylko raz Ci przypaliłem kaftan :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Plusik jest tylko powiedz gdzie to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jak wejdziesz do jaskini i za "spalaczami" spadniesz szczeliną na dół, to jest taki korytarz do którego wejście blokuje "elektra". Rzucasz śrubkę i po wyładowaniu elektrycznym biegniesz. Zaraz za "elektrą" wpadasz w "spalacz" ale przeżywasz :D Nie skręcasz w prawo bo byś szedł w kółko i wyszedł przed "elektrą" znowu (tym korytarzem idziemy do wyjścia i jest w nim niewidzialna ściana), tylko idziesz korytarzem prosto. Tam gdzieś niedaleko była mandragora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi