LordDino Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 <br />Mamy małe zmiany względem TŚ1:<br /> ...trzecia walizka z dokumentami na Czarnobylu2 jest trochę wyżej niż w jedynce; po prostu wchodzimy w kolejne teleporty, aż w końcu dostaniemy się do miejsca zaznaczonego na mapie.<br /><br /><br /><br />No właśnie wszystkie teleporty zaliczyłem i miejsca zaznaczonego na mapie nie miałem mogłbyś przybliżyć dokładnie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Nie mam sejwa z tego momentu w grze. Wchodź w kolejne teleporty, a w końcu na pewno dojdziesz do zaznaczonego miejsca. Może wyślij mi sejw , to sprawdzę. EDIT: Tutaj znajduje się ta walizka(Sejw na PW).: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi