Naznaczony Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam mam kilka pytań a mianowicie.Czy kamery przemysłowe (chodzi mi o kamery zewnętrzne) mają możliwość nagrywania obrazu oraz czy możemy w dowolnym momencie przewinąć film do tyłu?a drugie moje pytanie to czy to każda kamera ma taką możliwość czy tylko te z wyższej półki? Wiem że to idiotyczne pytanie ale dla mnie to jest czarna magia:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 To zależy jak i do czego są podłączone. Jak jest komputer z dyskiem to zapisuje na dysk i możesz w każdej chwili cofnąć.I zapis jest powiedzmy kilka dni, tygodni. Są też tylko przenoszące obraz do tego nie jest chyba potrzebny komp tylko monitor. Nie wiem czy są różne kamery każda ma chyba możliwość nagrywania zależy jak to podłączysz i do czego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Mi się by rozchodziło o podłączenie do komputera albo do laptopa i jeszcze jedno małe pytanko: czy jak bym to podłączył do kompa to muszę go mieć cały czas włączonego czy nawet będzie nagrywało na dysk przy wyłączonym komuterze? :D Thx za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Musi być włączony ciągle ale chyba są dwie opcje działania tego albo zapis na kompa albo stacja taka jakby, ale lepiej komp bo i coś innego z nim zrobisz jak coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zawsze jest centralka, w tym przypadku cyfrowa z dyskiem, jak znajdę to dam jeszcze zdjęcie takiej analogowej na taśmy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi