dopyl Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam na kompie Drivera San Francisco jednak gra nie chce mi się uruchomić gdyż mam jednordzeniowy procesor :( Gra wymaga mniej więcej takiego samego procesora(a nawet troche słabszego) jak GTA 4 które działa mi bez problemu.Gra ta jednak posiada zabezpieczenie które uniemożliwia odpalenie gry na procesorze jednordzeniowym.Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd : " You need at least 2 cores to run this game.Please upgrade your pc." I moje pytanie jest takie : Czy jest możliwośc obejscia tego zabezpieczenia ? Bo gdyby nie ono to jestem pewien że gra działała by mi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Nie. Nie ma możliwości. Jak się nauczysz C++ i pogrzebiesz w kodzie źródłowym ... Nikt tego nie zrobi. Ja widzę ludzie mają problem z zrozumieniem że Windows XP i jedno rdzeniowe procesory to prehistoria. -_- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi