LordDino Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Siemka jest jakaś opcja odzyskania hasła w Viście? Znaczy mam naklejkę znamionową ale jest nieczytelna wytarła się podczas użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Yyyy, hasła czy Klucza ? Hasło w 95% da się zresetować, wystarczy odpowiednia wiedza :) Klucz jak mniemam, wystarczy spisać z karty PC lub rejestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No klucz systemu ten który wpisujemy żeby było oryginalny system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 >Panel sterowaniaWszystkie elementy Panelu sterowaniaSystem< A to jedna z możliwości wyjęcia klucza z systemu: http://www.dagondesi...t-key-recovery/ Skoro nalepka jest tak uszkodzona aż aż nie do odczytania, to tak jak byś jej nie maił. Jeżeli coś idzie odczytać. Wpisz cokolwiek z tej nalepki, pewnie taki klucz lata po sieci a jak nie to poszukaj pierwszego lepszego forum i zobacz inny, jeżeli nie masz systemu w wersji OEM to są spore szanse ze będzie działał. A jak nie to mogę tobie odsprzedać swoją viste :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To kolegi jest na laptopie dali oryginalna Viste i nie wiem czy mu ja przeinstalować czy wrzucić Win 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 To już od niego zależy. Vista to MÓŁ! I będzie mulił tego laptopa. Ja zainwestowałem w Siódemkę i nie zamienił bym się z powrotem na viste. Na skróty mały programik http://pececik.blogs...indows-jak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi