Кристофер (Kpuc) Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=W8eHMoPeZpo&feature=related Przeglądając durne kompilacje natchnąłem się na taki o to film, jeszcze nigdy w życiu nie widziałem jak się komuś karabin rozpada w dłoniach. przewinąć do 7 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja też nie, ale zawsze musi być ten pierwszy raz, no nie A tu wybuchł chyba nabój w komorze, mnie zdarzyło sie to kilka razy w życiu przy strzelaniu z KbKs (byłem zawodnikiem jako junior przez ponad 3 lata). Powodem była zła jakoś amunicji - ale w KbKs ze względu na bardzo mały ładunek kordytu kończyło się to ogłuszjącym hukiem i potem strachem przed oddaniem następnego strzału przez 2 dni, ale do uszkodzenia zamka nie dochodziło nigdy. Co się dzieje przy poważnym karabinku szturmowym to widać na filmie. Aż strach pomysleć co by się stało z obsługą przy pelotce kal 23mm.. :pirate: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mogła pęknąć obsada lufy, albo kołek trzymający lufę w niej wypadł, tudzież poszła podstawa szczerbinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Mi się zdaje, że coś kombinowali przy tym karabinku. Nie wiem dokładnie co to za model, ale wyglądem przypomina AK. Może to samoróbka i dlatego eksplodował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Ja też tak myślę gdzie od szczelania tak by go rozwaliło. To bezpieczniejsza była by proca bo by sobie tyle krzywdy nie narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi