sedoro Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Chciałem wam powiedzieć, że pod koniec września odbędzie się LARP w klimatach Stalkera. Mam nadzieję, że któregoś z was tam zobacze. Wszytkie info tutaj: http://stalker.cba.pl/rejestracja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja wyczekuję z niecierpliwością :D Był ktoś na imprezie w Ocięsękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Tamta impreza była jak kojarze 21+, więc mnie nie było. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Spoko, spotkamy się w Nysie ;) Oprócz tego wybieram się jeszcze na "3 dni w Zonie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Ja narazie upgrejduje sprzet. Musze np kupic mocne zebatki, bo w AKMie mam M150, 511FPS i 40kulek/s. Trzeba też zrobic jakiś detektor, ubranko itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Wiem, że to inna impreza, ale też asg i też stalker więc piszę tutaj. Jeżeli ktoś wybierałby się na "3 dni w strefie" (http://wmasg.pl/pl/events/show/220312) i chciał zasilić szeregi tak szlachetnej frakcji jaką są Najemnicy to proszę pisać do mnie na PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Pojechał bym naprawdę ale nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi