waler11 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Znalazłem takie 2 ciekawe zdjęcia jedno zabawne drugie nie za bardzo. Jakoś ja się tak nie widzę a co wy o tym myślicie o tym?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 To ja tez coś dam, dziś znalazłem. I to z pewnością nas czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 A to dobre, najlepsze to ostatnia zbrodnia i z pewnością w Polsce są sami tacy przestępcy. Tylko czy wszystkich nas zamkną czy ześlą na Syberię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ogrodzą polskie i zrobią wielki obóz jeniecki. Będzie jak w 13 dzielnicy, jak by ktoś nie widział http://www.filmweb.p...tum-2009-487915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 http://allegro.pl/bluza-nike-pro-nike-fit-oryginal-xxl-44-2xl-i2404662769.html Może trochę nie na temat ale obejrzyjcie zdjęcia modela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak tak wygląda nasze miejsce w Europie to aż boję się pomyśleć jaki Hardcore odchodzi w Polityce Światowej To przecież wiadome,że Polska polityka zagraniczna jest na bardzo niskim poziomie, i nie chodzi o to,że rządzi ekipa która mi nie odpowiada ale o to że od kiedy pamiętam to dawaliśmy ciała na tym poziomie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi