pajak117 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam znaleźć playboy dla Iwancowa, w którym to podobno zapisał recepturę na transmutację artefaktu. Za gazetkę dostanę namiary na ulepszony wintorez. Gdzie mogę znaleźć tego playboya? Przełaziłem cały bar i nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Ten konkretny numer znajduje się na radarze.Za drzwiami do których kod dostaniesz od Siaka za wykonanie zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zajrzyj do Mody przetłumaczone na język Polski, DMX 1.3.4 ,Poradnik tam masz opisany Quest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki. Na radarze - to bez sensu - skąd się tam wziął? Ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Pijany burer go tam zaniósł. Jak się będziemy zastanawiać nad sensem questów to grajcie lepiej w tetrisa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Po to quest i fabuła żeby była historia która ma sens. Nawet fabuła wolfsteina3D ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Sens ma główna fabuła, a to jest quest poboczny i z automatu nie musi się z fabułą pokrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi