Jokerdlm Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witajcie, mam taki problem, pobrałem wersje 0.8.39 EN i zrobiłem aktualizację do 0.8.40 i problem mam taki że mam wszystko po rosyjsku a chciałbym mieć po angielsku. Wiece jak to zmienić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Angielska wersja chyba nie ma jeszcze 0.8.40 by najmniej ja takiej nie mam a auto patcherem uruchamiam gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokerdlm Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Właśnie doszedłem do tego że nie ma po jakimś czasie, próbowałem troszkę spolszczyć grę, lecz co bym nie pisał to zamiast tekstu pojawia się EXIT_TO_MAIN_MENU_BUTTON_LABELI za bardzo nie wiem jak zrobić aby się pojawiał normalny tekst. Jak by ktoś wiedział, to bym prosił o wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Pliki gry są co jakiś czas aktualizowane i jak zmieni się ich rozmiar lub treść może to grozić blokadą konta na 1 godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokerdlm Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No niestety, trzeba będzie poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi