suharex Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Witam. Raczej nie ma takiego tematu , bo szukałem . Wchodze na Bagna , żeby wziąć od mysliwego PDA Tyrana. Znacznik Dan jest ale jego nie ma. Co robić? Zrobiłem kwesty od Świbłowa na Mózg Kontrolera itd a Dana wciąż nie ma. Kilka razy wczytywalem na Kordonie , wchodzilem na Bagna , nie zapisywałem i nic ;/ HELP ! I jak odblokować przejście na Nieznane Tereny? Chciałbym ukończyć kwest na embriony , a kilka brakuje. Edytowane 4 Marca 2013 przez suharex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A wykonałeś kwest dla Swibłowa na PKM? Wtedy powinien pojawic się Dan.Jak zrobisz kwesty dla Górnika, to da Ci przejście na Niezbadane Tereny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suharex Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ok dzięki. Wziąłem zadanie , żeby isc do Pieczary ale narazie sie nie odważyłem :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi