Jozio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Mógłby mi ktoś wrzucić save od miejsca Jantar po misji z ekologiem którym przeprowadzano badania terenowe. Stalker Cień Czarnobyla PL Patch 1.6 Mój komputer uległ małej awarii i musiałem robić format i straciłem save :/ Dziękuje z góry za pomoc Posiada ktoś save ? Z góry przepraszam za PPP ale pilnie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 W podstawkę mało kto gra możesz mieć prosem z otrzymaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No trudno to chyba zacznę grać od początku, w razie co jakby ktoś miał to proszę wysłać mi na PW. Kolega @kondotier juz mi pomógł dzięki za pomoc panowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi