InnyParagon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj oglądałem jego film "GrindHouse".Te charakterystyczne rozbryzgi krwi jak z fontanny. co sądzicie o tych "efektach specjalnych" ? Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monolit1500 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Oglądaj klasykę z Tarantino....a na pewno nie popłyniesz....polecam dobre strony...http://www.filmweb.pl/person/Quentin.Tarantino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Do czego ty mnie namawiasz. Jak bym wszystkie jego filmy obejrzał to nie wiem co by się ze mną stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi