FIRE-BLADE Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam.Mój problem polega na modyfikacji artefaktów, podchodzę do odpowiedniej anomalii wrzucam arta np. krople, pisze że trzeba przeczekać 5h zony więc ide spać na 5h. Budzę się a tu lipa, żadnych komunikatów o transmutacji i art znika ( jeśli śpię 8h to nic nie pomaga, nawet wychodzenie z lokacji i ponowne wejście ). Wcześniej jak modyfikowałem kotletu na Radarze z misją oddania broni Księciu wszystko działało (innych modyfikacji nie robiłem). Jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A przyjmuje arta? Tzn. ma w momencie wpadnięcia do anomalii pojawić się błysk. To jest znak, że jest przyjęty art i powinno być ok. N a wszelki wypadek możesz tez zmienić anomalię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRE-BLADE Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tak pojawia sie błysk przy wrzucaniu arta. Treaz gram właśnie i przy tunelu ze spalaczami spróbowałem zmodyfikować znowu korale i krople duszy i jakos sie udało, nie wiem od czego to zależy. Może poprostu bede tylko w dziczy w tunelu arty robił i tyle bo gdzie indziej nie chciało działać a przy wrzucaniu pojawiał się błysk ...Jak narazie temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A może gotowy art wpadł ci w tekstury? Pokazuje czerwony znaczek gotowego arta na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FIRE-BLADE Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Opisze Ci co się działo: wrzucałem odpowiedniego arta do odpowiedniej anomalii posiadając na niego receptę, pojawiał się błysk i art znikał w anomalii, a w niej na chwile pojawiał się tak jakby śnieżek i po chwili znikał. Szedłem spać na podaną ilość godzin w recepcie ale podczas snu nie było słychać odgłosu "tłuczonego szkła" tak jak zawsze miałem ... Budziłem się i arta nie było, żadnych komunikatów w PDA ani żadnego znacznika czerwonego na mapie też nie było więc art w ogóle z anomalii nie wyskakiwał. Tak się działo w agropromie, wysypisku i dolinie mroku, a na radarze i w dziczy arty normalnie ulegały transmutacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 No to już nie wiem w takim razie rób gdzie ci pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi