InnyParagon Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam Przeglądając internet natrafiłem na film przedstawiający budowę fajnej ATRAPY (żeby nie było że jestem jakimś terrorystą)Stwierdziłem że też powinniście to zobaczyć http://www.youtube.com/watch?v=ZOgT-Bs8iLo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 ABW, CIA, KGB, Mossad i Obama z Barakiem mają Cię na celowniku, musisz teraz "uzbroić" się w prawnika :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Po wczorajszych mailach o podłożonych sam wiesz co, to strach w ogóle ruszać taki temat Inna sprawa że jakby zamiast pustej walizki w środku było takie coś (może mniej wybajerzone, te błyski, światełka) to pewnie trochę by było paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Panika to już była jak by zobaczyli takie coś to by się w majty posrali na miętko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) No ci dwaj w garniturach co siedzą całą noc u mnie przed blokiem spoglądają mi na okno Edytowane 26 Czerwca 2013 przez InnyParagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi