Junx Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Witam. Po wyporze ustawień graficznych po kliknięciu OK, gra nic nie reaguje. Zmieniałem zgodności [na XP SE3] i też nic nie pomogło. Ktoś ma pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Pliki tylko do odczytu ? Jak nie to zedytował bym plik user.ltx ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Pliki od odczytu nie pomogły ;/ A gdzie szukać tego pliku user.ltx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Po tobie bym się nie spodziewał takich pytań :PW katalogu gry masz plik fsgame.ltx i w nim linijkę do save, przykładowo "$app_data_root$=true|false|E:MediaS.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 2010save" kopiujesz sobie tą linijkę i dajesz w pasek adresu explorera(no chyba że masz windowsa home, to przechodzisz tam ręcznie). Tam masz user.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 A ja po Tobie, że Stalka mieszasz z Polanie 2 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1058 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Patrzyłeś w podglądzie zdarzeń, czy aplikacja w ogóle się uruchamia? niekoniecznie musisz mieć komunikat o zamknięciu/błędzie. Generalnie win 7 nie obsługuje masy starych gier, jak google milczy w tym temacie to może być lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Patrzyłem, gra nawet się nie uruchamia ;/ Wujek też milczy... No nic może coś zadziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi