saleta20 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Zbiór w miare ciekawych foto z gry. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Ładne. A te ostatnie z czerwonymi czymiś to co to? Emisja? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Tak emisja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Faktycznie ciekawe screeny, szczególnie ten, w którym medyk ze Skadowska odstrzeliwuje sobie łeb, po odkryciu tajemnicy zaginionych stalkerów. Świetna robota, :D masz pan plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Mam jeszcze z Shoca ogromną kolekcję, z gromady modów, jak mi sie będzie chciało to dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smerdojajeczny Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Dobra robota, któregos dnia kumpel mi cos takiego podesłał.....^^^ http://s.cdaction.pl/obrazki//nadgodziny-16-03-14-13_17698.gif Edytowane 25 Marca 2014 przez smerdojajeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi