SŁAWEK Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam od tygodnia gram w sZone rus serwer i mam problem z którym nie mogę sobie poradzić. :wallbash: Mianowicie,po śmierci(snajper z zasadzki) przeniosło mnie do wioski stalkerów (okolice Lubeczy)i szarość. Jest mój avatar ,są dzwięki ,jest mini mapka, nie ma tekstur,ani możliwości ruchu. Stoję w pustce na szarym kwadracie z szarym kręgiem nad głową. Ma ktoś "pomysła". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wpisz /iwannadie w czacie, powinno Cię odesłać do bezpiecznej strefy. Spróbuj też nowej komendy /ground . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SŁAWEK Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Wpisz /iwannadie w czacie, powinno Cię odesłać do bezpiecznej strefy. Spróbuj też nowej komendy /ground .Bóg zapłać dobry człowieku. Działa ,a już myślałem że tydzień gry psu w d.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi