carlopapa Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Postanowiłem pograć znowu w obydwie części metra 2033 przeszedłem, a teraz gram w Last Light i ta część gry jak i poprzednia powoduje zacięcia że czasem grać się nie chce wyglądają one tak że zacina się obraz na około 20-30 sekund lecz dzwięk ciągle jest słychać strzały i wszystko reszte. Grałem już w tą grę wcześniej i nic takiego się nie działo ma lub miał ktoś może taki problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wiem, że to już prawie kotlet... ale takie zacięcia mogą być spowodowane przez sterowniki graficzne - trzeba zaktualizować. Nie mówię, że na pewno, ale to bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Przyczyną był przestarzały PhysX od Nvidii aktualizacja do najnowszej wersji pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi