arwena44 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Witam.Mam problem ze schowkiem Kostii w x-18.Otóż przejżałem wszystkie poradniki ,włącznie z poradnikiem o schowkach Kostii,ale w tym poradniku niektóre linki do screenów nie działają i właśnie tu jest problem.Lokalizacja schowka to pomieszczenie ze starymi boksami.Obszukałem je całe(wg.poradnika to salka do której się dostajemy po pochylni,już w samy,m labolatorium),owszem jest tam plecak w klatce,ale to nie to.Przejżałem również inne możliwe lokalizacje ,ale nic z tego.Być może wkradł się jakiś błąd w teksturach.Proszę o pomoc ,bo właśnie wziąłem notebooka dla Fanata i przy okazji chciałem zrobić zadanie z tym schowkiem... Zamykam temat.Po dokładnym obejżeniu pomieszczenia okazało się ,że jest schowany pod pierwszym cylindrycznym "pojemnikiem",z tyłu,przy samej ścianie.Rzeczywiście ,przy pobieżnym przeszukaniu schowek jest praktycznie niewidoczny. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez arwena44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi