apophis Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Witam.Może za słabo szukam ale nie znalazłem opisu błędu który mnie prześladuje po "przebudzeniu" w X16.0023:63BF646D xrGame.dll, xrFactory_Create() [error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia.Na brak miejsca na dysku nie narzekam. Próbowałem zmniejszyć rozdzielczość i szczegółowość detali ale to nie pomaga. Czy ktoś z szacownej braci stalkerskiej spotkał ten błąd i wie co ztym zrobić? Dodatkowy problem to okresowe zwieszenia całej magistrali USB po użyciu ESC.Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez apophis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi