Garrett Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dzień dobry! Taka sytuacja: dostałem ze szpitala zdjęcia RTG, które trzeba było otwierać aplikacją Medicom.exe. Program z folderu nie ruszał, trzeba było wrzucić bezpośrednio na dysk (żeby "wyglądało" jak płyta). No i dzisiaj się zaczęło - ikona dysku zmieniła się na tą z oprogramowania ze szpitala, usunąłem wszystkie .exe i autoruny. W Win7 można zmienić ikonę z poziomu właściwości, w 10 już nie. Hilfe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nie mam Win10 ale to pierwsze co wyskoczyło po wpisaniu po angielsku tego pytania w Google. Wydaje się, że działa - https://www.youtube.com/watch?v=JlAEMQCNgPo Sprawdź czy masz tam już klucz z tą ikonką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Także tak, zdecydowałem się na powrót na Win7. Przy instalacji wywaliło (znany mi już :D) komunikacik o braku sterowników. Wycofałem instalator i załadowało Windowsa 10. Coś tam pomieliło i ikonka mi wróciła. Do zamknięcia i dzięki za poszukanie @Godlike. Edit: a co do zmienienia sobie ikonki, to nawet widziałem ten sam filmik, tylko że trudno jest znaleźć tę ikonę dysku, Google pusto. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Garrett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi