Andre Woz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam. Niedawno szukając rozwiązania problemu w OP-2 natrafiłem na YT na serial gigant z przechodzenia moda NS OP-2. Sambor Hug zrobił coś co powaliło mnie na kolana i przez ponad tydzień nie mogłem się od tego oderwać. W pracy zciągałem a w domu oglądałem do późnej nocy. Gigantyczna praca - 150 odcinków po około 40min każdy (w HD ~ 750MB) grając tak jak większość z nas, nie jak latający super-hero z good-mode. Przechodzenie kolejnymi, całymi liniami fabularnymi (o ile fabuła pozwalała) z pokazaniem wszystkich możliwych rozwiązań. Bardzo klimatyczny i dowcipny komentarz, co prawda w języku zza wschodniej granicy, ale nie miałem trudności ze zrozumieniem treści, mimo że rosyjskiego "uczyłem" się ponad 40 lat temu. Można użyć jako poradnika, gdyż odcinki są dokładnie opisane, albo jeśli ktoś lubi te klimaty to obejrzeć całość - gorąco polecam: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi