ƉƐϼД Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Moja aktualna jednostka obliczeniowa do zadań specjalnych jakimi nazywam granie w gry komputerowe jest złożona z: Obudowa - Brutus M25 Pure Black Procesor - intel i5 4690k 3,5GHz na boxowym chłodzeniu Płyta główna - GIGABYTE H97-HD3 rev 1.0 Karta graficzna - Asus GeForce GTX 970 TURBO OC 4GB GDDR5 Karta dźwiękowa - Sound Blaster X-Fi XtremeMusic SB0460 Amplituner a właściwie amplitunery - JVC AX222, Telefunken HA800, Telefunken HR780 RDS podłączone pod 3 pary głośników stereo RAM - Kingston HyperX Beast XMP 2x4GB 1600MHz DDR3 CL9 PSU - be quiet! Pure Power BQT L7-630W Komputer spełnia moje wymagania, lecz bywają różne momenty z tytułami wydanymi w 2016 roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Brawo ty! Na drugi rok proponował bym dokupić ramy do 16GB i jakieś lepsze chłodzenie na procek i maszynka już na lata będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ƉƐϼД Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak zdobędę jakieś wolne ruble to może wsadzę coś nowego. Aktualnie realizuję fajny projekt, a polega on na tym że składam średniej półki komputer idąc najniższymi kosztami. Wiem... Wydaje się to absurdalne ale już mam płytę, proc, grafikę i chiński zasilacz. A co do chłodzenia jakieś rekomendację na małe wydajne chłodzenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi