LisU Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam po pobraniu wszystkich potrzebnych rzeczy włączyłem setup i wyświetlił mi się ów komunikat. Oczywiście mam rosyjską wersje oraz plik jest na dysku C. Otwieranie jako administrator nie przynosi skutków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @LisU nie wiem czy to, to, ale spróbuj zmienić nazwę katalogu docelowego. Jak instaluje w folderze z jakimiś krzakami(od cyrylicy) to zmień nazwę folderu docelowego na np. "solianka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Mnieciu tak dzięki za pomoc a ja już repacka pobierałem.Czy jako turysta mogę dać + ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @LisU plusować można bodajże od rangi stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi