afera555 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Cześć przy zakładaniu hełmu wyskakuje mi ten błąd mam wgranego outfit addon'a i ao3 co zmienić w plikach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Prawidłowa kolejność. AO3, Outlit mod i patch łączący. Tak zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afera555 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tak wszystko z kolejnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 @afera555 jak dla mniej coś się popsuło. Spróbuj ponownie całość zainstalować. Oczywiście CoC w wersji 1.4.22 jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afera555 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Patch 1.4.22 jest ,reinstalowałem przy pomocy jsgme może coś w pliku tekstowym przestawić? albo tą paczke modów zainstaluje hybrida dużo tam broni jest?? Dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Tak, to jest połączenie dwóch modów w jeden. AO oraz WP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afera555 Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Bardzo dobra paczka,wszystko ładnie śmiga dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 @afera555 to miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi