Anatolij Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 W marcu 2007 zastała wydana nasza ulubiona gra Cień Czernobyla . Dla mnie jest ona' całym moim życiem" a także dzięki niej poznałem wspaniałych ludzi czyli was i jesteście dla mnie drugą rodziną.Z poważaniem @anatol czyli Piotrek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) GSC dziękuje za jedną z najlepszych gier wszech czasów, społeczności dziękuje za wszelakie mody i poradniki. Też dzięki grze i naszym wspaniałym forum poznałem wielu spoko ludzi :> Edytowane 20 Marca 2017 przez SEB2E 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Gra dzieciństwa, pozdrowienia dla panów z GSC i dla ludzi z forum, druga rodzina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi