Skocz do zawartości

StalkirTZ

Turysta
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

2 Neutralny

O StalkirTZ

  • Tytuł
    Gość w Zonie

Informacje

  • Płeć
    Mężczyzna
  • RAM
    4 GB
  • System operacyjny
    Windows 7

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Witam ponownie, tym razem mam taki problem. Edytuję mapę Zatonu i chciałbym wyłącznie przez all.spawn przenieść do innego miejsca respawn handlarza (Sowę). Wyciągnąłem docelowe koordynaty (Dodawałem nowy Spawn Element w Level Editorze na mapę i spisywałem dane), wypakowałem all.spawn, edytowałem: - alife_zaton (linijka od "stania przy ladzie" i sześcian respawnu Sowy) - way_zaton (linijki od miejsca w które ma podejść,gdzie ma patrzeć handlarz i gdzie gracz podczas handlu) Po uruchomieniu gry, Sowy brak zarówno za ladą w Skadowsku, jak i w wybranym przeze mnie miejscu. Ktoś ma jakieś pomysły? Przeciąganie elementów ręcznie wyłącznie w Level Editorze oczywiście nie działa.
  2. StalkirTZ

    SDK 0.7 CoP - ładowanie mapy z gry.

    Problem rozwiązany, należy zainstalować SDK bezpośrednio na dysku C bez żadnych "program files" i nic nie usuwać po drodze. No i pliki converter.ini i fconverter.ltx należy odpowiednio zmodyfikować do tego co pisałem powyżej Edit: Jako że temat ten pojawia się teraz na samej górze wyszukiwarki google po wpisaniu "sdk poradnik stalker" zrobiłem film jak to dokładnie zrobiłem YOUTUBE
  3. Witajcie Od kilku tygodni staram się uczyć całego środowiska Xray na bazie CoP. Chciałem uruchomić w Level Editor'ze mapę Zatonu, aby nauczyć się podstaw poprzez inżynierię wsteczną. Najpierw podczas konwertowania mapy (tak aby LE mógł ją otworzyć) pojawił się w okienku cmd problem o takim kodzie: Zaczęło działać, kiedy z "gamedata/levels/zaton" usunąłem plik "level.details". Postąpiłem tak po przeczytaniu jakiejś porady na ruskim forum potraktowanym translatorem google. Teraz faktycznie coś przetwarza przez jakieś 6 minut, a potem wyskakuje to co załączyłem poniżej. Ma ktoś pomysł co mogło pójść nie tak, lub co mogę z tym zrobić dalej? Edit: Mam Windowsa 7, świeżo bo instalacji.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Używają strony akceptujesz regulamin Warunki użytkowania.

Społeczność
Discord