Odrodzony: cz.1 v7.64 - Zagadki Północnej Zony

Tytuł Oryginalny:  Doppelganger - Загадки северных территорий. 7.64
Platforma: Czyste Niebo 1.5.10
Data Premiery: 14.10.2015r
Autor: Reborn Team

OPIS:

Spoiler

Zagadki Północnej Zony to rozszerzona wersja moda z serii Reborn - . Największą zmianą, która została wprowadzona, jest zmieniona rozgrywka oraz start gry. 

• Produkcja jest przeznaczona dla graczy, którzy mieli już doświadczenie z poprzednią wersją 7.63;
  • Należy posiadać 64-bitowy system operacyjny - inaczej mogą pojawić się błędy; 

Główne zmiany:

Spoiler

• Ułatwiono dostęp do Grawiguna oraz Egzoszkieletu Monolit - zostały przeniesione na lokację Rozpadlina;
  • W _Szpitalu _detonator do wysadzenia zawaliska przeniesiono na pierwsze piętro;
  • Usunięto freeplay;
  • Poprawiono anomalię PSI na Topielach;
  • Zmieniono, dodano lub usunięto niektóre zawartości w plikach moda;

Niektóre mody z serii Reborn doczekały się także polskiej wersji językowej. Należą do niej: 

• ;
  • ;

Pozostałe mody z serii Reborn: 

SCREENY: 

Spoiler

POMOCNICZE SCREENY:

Spoiler

BIAŁORUSKI REZERWAT:

Spoiler

MAPY LOKACJI Z PODPOWIEDZIAMI:

Spoiler

LOKALIZACJA NARZĘDZI DLA TECHNIKÓW:

Spoiler

INSTALACJA: 

Spoiler

Poprawna kolejność instalacji: 

• Czyste Niebo 1.5.10
  • Należy usunąć zawartość folderu patches
  • Pobrane i rozpakowane archiwa z modem oraz patchem umieszczamy w głównym katalogu gry
  • Grę uruchamiamy ze skrótu START_DoppelgangER_build

LINKI DO POBRANIA:

Spoiler

Mod:

Patch:

Źródło: 

5 polubień

Może mi ktos powiedzieć jak ja mam pobrać tego moda z Yandex? mam napisane że limit pobierania został przekroczony, a link z dysku google nie istnieje

założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa.

a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci.

Sabre3PL:

mod:

https://disk.yandex.ru/d/M5ubbJ6M4zckTQ

pacz:

https://disk.yandex.ru/d/-zHPuqId84ofQw?w=1

10 godzin temu, tom3kb napisał(a):

założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa.

a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci.

Oj nie wiem, ale pamiętam że kiedyś grałem w Stalker Soup albo jakos inaczej się to nazywało, po rosyjsku, też mnie ciekawi ile części tego jest, narodnaja solyanka chyba… a ten modzik to po prostu chce sprawdzić, wróciło mi się do stalkera przy okazji grania w True Stalker.
Też mam problem z pobraniem tego, gdy klikam zółty przycisk, jest napisane że potrzebuje premium 
EDIT: Dobra ogarnąłem xD przepraszam za lekki spam

Mamy na forum , ale to jest jakby angielska wersja NS. Nie jestem aż takim fanem NS lub OP - który “bazuje” na NS z 2010 r, aby zgłębiać się w ich odmienne wersje, ale Stalkersoup to po prostu Solianka z innymi teksturami oraz “pobocznymi” bajerami. Na pewno Stalkersoup zostało wzbogacone o jakieś inne dodatki związane z kolejnymi zadaniami - możliwe, że o lub coś w tym stylu. 

Natomiast dziwi mnie fakt, że zainteresowałeś się serią Reborn, która… No, jest bardzo specyficzna. Delikatnie mówiąc. Najlepiej zacząć od Artefaktów śmierci. Generalnie mamy w swoim kilka modów z serii Reborn, które doczekały się polskiej wersji językowej.