Tytuł Oryginalny: Doppelganger - Загадки северных территорий. 7.64 Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data Premiery: 14.10.2015r Autor: Reborn Team
OPIS:
Spoiler
Zagadki Północnej Zony to rozszerzona wersja moda z serii Reborn - . Największą zmianą, która została wprowadzona, jest zmieniona rozgrywka oraz start gry.
Produkcja jest przeznaczona dla graczy, którzy mieli już doświadczenie z poprzednią wersją 7.63;
Należy posiadać 64-bitowy system operacyjny - inaczej mogą pojawić się błędy;
Główne zmiany:
Spoiler
Ułatwiono dostęp do Grawiguna oraz Egzoszkieletu Monolit - zostały przeniesione na lokację Rozpadlina;
W _Szpitalu _detonator do wysadzenia zawaliska przeniesiono na pierwsze piętro;
Usunięto freeplay;
Poprawiono anomalię PSI na Topielach;
Zmieniono, dodano lub usunięto niektóre zawartości w plikach moda;
Niektóre mody z serii Reborn doczekały się także polskiej wersji językowej. Należą do niej:
założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa.
a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci.
założyć konto na yandexie, pobrać na swój dysk, a stamtąd na kompa.
a w ogóle wiesz w co się pakujesz? To są poschizowane i dziwaczne mody, no i ten to nie jest pierwsza część. Uproszczona jedynka to Reborn FF Artefakty śmierci.
Oj nie wiem, ale pamiętam że kiedyś grałem w Stalker Soup albo jakos inaczej się to nazywało, po rosyjsku, też mnie ciekawi ile części tego jest, narodnaja solyanka chyba… a ten modzik to po prostu chce sprawdzić, wróciło mi się do stalkera przy okazji grania w True Stalker.
Też mam problem z pobraniem tego, gdy klikam zółty przycisk, jest napisane że potrzebuje premium
EDIT: Dobra ogarnąłem xD przepraszam za lekki spam
Mamy na forum , ale to jest jakby angielska wersja NS. Nie jestem aż takim fanem NS lub OP - który “bazuje” na NS z 2010 r, aby zgłębiać się w ich odmienne wersje, ale Stalkersoup to po prostu Solianka z innymi teksturami oraz “pobocznymi” bajerami. Na pewno Stalkersoup zostało wzbogacone o jakieś inne dodatki związane z kolejnymi zadaniami - możliwe, że o lub coś w tym stylu.
Natomiast dziwi mnie fakt, że zainteresowałeś się serią Reborn, która… No, jest bardzo specyficzna. Delikatnie mówiąc. Najlepiej zacząć od Artefaktów śmierci. Generalnie mamy w swoim kilka modów z serii Reborn, które doczekały się polskiej wersji językowej.