lolekbolek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Hejka, mam taki mały problemik. Mam GeForce 880 8gb, 16gb 2133mhz ddr3 i i7. Detale na najwyższe dx11 (mogę suwakami dać więcej, ale po co?) I jak wpisuje rs_stats 1 to mam 60 fps na /35 rfps Ale co przebiegnę jakiś kawałek, to freez ma milisekunde i jazda dalej. Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 To jest typowe dla stalkera, każdy ma te ścinki. Do zewu jest specjalnie zmodyfikowany plik który niweluje ścinki, ale to do zewu :/ Więc musisz się z nimi męczyć ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Na ścinki pomoże chyba tylko dysk SSD, sam kupiłem taki mały na mody i inne i ścinek nie uświadczyłem od tego momentu... Komputer mam podobny do twojego tylko mniej RAMu (12gb) i trochę słabsza karta (GF650gtx) i ścinki były nadal, po prostu ilość danych do przemielenia w Stalkerze (szczegółnie modach) przerasta momentami (i na moment) tradycyjne talerzowe dyski. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez ZapomnialemLoginu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Chyba za stary jestem na to forum... Chyba ten post nie wnosi zbyt wiele do dyskusji... - Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 bleach. Szkoda że nie mogę wrzucić całego stalkera do ramu... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 @lolekbolek teoretycznie możesz tworząc ramdisk, ale czy masz tyle ramu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 17 godzin temu, Mnieciu napisał: @lolekbolek teoretycznie możesz tworząc ramdisk, ale czy masz tyle ramu? 1 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 A tak. Wybacz jakoś się zagapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To by stykło xD Gra tylko 10 zajmuje, a 4 mam zajęte xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi