darthszczypior Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Pobrane z tej strony http://www.moddb.com/mods/stalker-com/downloads/com-1. Wyrzuca grę z takim oknem po chwili ładowania nowej rozgrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tu masz linki do kompletnych repaków - zainstaluj i graj - działa na 100%. http://ap-pro.ru/forum/119-89890-1 Linki są pod tym tekstem: Традиционный репак 1.0d fix2 "установи и играй" от OpmizShow:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Sprawdziłem torrent z namiaru @Gatzek Pobiera się szybko mod śmiga W razie potrzeby torrent podałem w załączniku. CoM_1.0d_fix2.torrent p.s. Jeśli będziesz odpalał ze skrótu na pulpicie we właściwościach skrótu trzeba skasować /bin Tak jak w COP. p.s. Szkoda, że mod nie jest spolszczony chyba że nie znalazłem Edytowane 1 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darthszczypior Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Działa dzięki. Znalazłem spolszczenie. Ale z nim niestety odpala się coc zamiast com. Może ktoś wie dlaczego? Dodam że CoC nie miałem spolszczone może to wina tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Podaj namiary na to spolszczenie. Może coś wykombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darthszczypior Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Dzięki za namiar I jeszcze pytanie czy spolszczenie jest skończone bo np komunikaty sms i nazwa GG mam w krzaczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darthszczypior Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 To może jakiś pomysł dlaczego mi to spolszczenie nie działa :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) @darthszczypior Pobrałem repack z torrenta który podałem wyżej wypakowałem zrobiłem skrót na pulpit. To spolszczenie które wskazałeś wypakowałem do gamedata moda z zamianą plików.CoC nie ma tu nic do rzeczy. Spróbuj jeszcze raz wypakować zainstaluj mod potem dodaj tylko spolszczenie. Skrót robisz robisz do pliku -> Call of Misery_1.0d_fix2\bin\xrEngine.exe i wyciągasz na pulpit. We właściwościach skrótu w wersie Rozpocznij w... trzeba usunąć \bin Edytowane 1 Maja 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi