smox Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Coś mi się porobiło i klawiatura przestała działać. Stało się to chyba po czyszczeniu systemu. Przeczytałem i zastosowałem chyba wszystko co znalazłem w internecie i nic. Więc porady - zmień port USB można sobie darować. Klawiatura jest taka i stąd pobierałem sterownik - https://www.hama.com/00113739/hama-urage-exodus-macro-gaming-keyboard Screeny - Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Możesz spróbować odinstalować wszystko co jest w gałęzi Kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej Potem restart i Windows ułoży sobie wszystko od początku w magistrali USB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki @kazik, działa. Kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi