TheSoldy Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 Tak jak w tytule. Dodam że ten błąd pojawił się nagle, kiedy szedłem z do Baru, przystałem żeby przeczesać teren przede mną lornetką i kiedy ruszyłem właśnie nie było słychać tego dźwięku, ale jak dotarłem do Baru to zapisałem grę, wczytałem ją i wszystko wróciło do normy. Jednak później kiedy znowu odpaliłem grę, przytrafiło się to samo z tą różnicą, że teraz nawet zapisanie i wczytanie gry nic nie dało, nawet kiedy przeszedłem na następną lokacje. Właśnie jeszcze na następnej lokacji próbowałem kilka razy tego sposobu, ale nic z tego. Dodam na koniec że gram w Tajne Ścieżki z Autumn Aurorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Sprawdź na nowej grze bądź wczytaj wcześniejszy save. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Pewnie założyłeś pancerz pacyfistów bądź inny nowy kombinezon, najprostszą metodą jest zmiana kombinezonu lub noszenie przy sobie dwóch (w sensie jeden na sobie, drugi w plecaku), wtedy model nie wyświetla się poprawnie i pewnie będzie słychać kroki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Rzeczywiście, po ściągnięciu kombinezony wszystko wraca do normy. Tak więc dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi