Guest Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Nie bardzo wiedziałem, gdzie umieścić temat, więc jeśli jest w niewłaściwym dziale, proszę o przeniesienie. Pamiętacie szumne zapowiedzi przed ponad 10 laty, kiedy ekipa GSC jeździła do Czarnobyla, kręciła filmy, robiła zdjęcia i obiecywała wierne odwzorowanie X km (wartość zmieniała się w zależności od czasu produkcji) powierzchni Strefy? Ja pamiętam. Wyszło jak wyszło, ale chyba nikt nie spodziewał się, że mimo bolączek świat przedstawiony zostanie aż tak dobrze. Pozytywy sobie, a realia sobie - spragnieni gracze chcieli więcej i więcej, a każdy kolejny mod powielający schemat Kordon-Wysypisko-Bar-Agroprom-Dolina Mroku itd. wzmagał apetyt na nowe przygody na nowych lokacjach. Modderzy niejednokrotnie udowodnili, że mogą stanąć na wysokości zadania, umieszczając w swoich produkcjach takie niespodzianki. Gdzie było ich najwięcej? Która z nowych map jest najlepsza, a która największa? Na te pytania możecie odpowiedzieć sobie sami (lub ja Wam kiedyś pomogę, ale przy innej okazji, w innej Zonie), a tymczasem dostaliśmy film od Wolfstalkera, w którym pochyla się nad 5 modami z największymi światami. Miłego oglądania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts