mujo70 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Witam Stalkerzy Ten problem opisałem w komentarzach pod innym tematem. Lecz zamieszczam jeszcze tu aby więcej osób zobaczyło. Otóż - Mam AO3 oraz Outfit Addona. AO instalowałem pierwsze, potem samą gamedatę z Outfit Addona, i dodałem łatkę. No i nic. Nie mam żadnych pancerzy, hełmów z Addona. Wersja Outfit Addona - 1.4.7 Wersja AO - AO3.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @mujo70 kolejność dodania dobra, ale czy wykonałeś nową grę, aby ów pancerze "weszły" do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Tak! Za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @mujo70 dziwne, może reinstall zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi