Skocz do zawartości

mujo70

Turysta
  • Zawartość

    20
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O mujo70

  • Tytuł
    Turysta

Informacje

  • Ruble
    0
  • O mnie
    Lubię gry!

Ostatnie wizyty

137 wyświetleń profilu
  1. mujo70

    [CoC] Weapon Gulash v.02.1

    Najpierw umieściłem łatkę z 0.2, potem po zainstalowaniu 0.21 to tez do tej wersji 0.21 a na koncu po spolszczeniu wrzucilem ta z spolszczenia
  2. mujo70

    [CoC] Weapon Gulash v.02.1

    Rozdziałke mam najwyższą - 1920x1080, a ustawienia maximum
  3. mujo70

    [CoC] Weapon Gulash v.02.1

    Hej mam problem.. Zamiast normalnych ikonek z outfit addona, mam jakies kawałki broni. HELP
  4. mujo70

    CoC Outfit Addon.

    Spróbuję
  5. mujo70

    CoC Outfit Addon.

    Tak! Za każdym razem
  6. mujo70

    CoC Outfit Addon.

    Witam Stalkerzy Ten problem opisałem w komentarzach pod innym tematem. Lecz zamieszczam jeszcze tu aby więcej osób zobaczyło. Otóż - Mam AO3 oraz Outfit Addona. AO instalowałem pierwsze, potem samą gamedatę z Outfit Addona, i dodałem łatkę. No i nic. Nie mam żadnych pancerzy, hełmów z Addona. Wersja Outfit Addona - 1.4.7 Wersja AO - AO3.1
  7. mujo70

    [CoC] Outfit Addon 1.4.4 [CoC 1.4.19]

    Wersja CoCa to 1.4.12 z patchem 1.4.22, a wersja Outfit moda to 1.4.7 Dodam że przed dodaniem patcha, mam dziwne ikony, a kiedy go dodam to w ogóle nie mam żadnych rzeczy z Outfit addona
  8. mujo70

    [CoC] Outfit Addon 1.4.4 [CoC 1.4.19]

    Hej stalkerzy! Mam problem z AO i Outfit Addon. Kiedy wsadzam najpierw gamedata, potem patcha do AO, nie mam w grze żadnego pancerza z moda. Tak jakby nie był zainstalowany! Pomocy :(
  9. mujo70

    Bugtrap!

    Spróbujemy Działa! Dzięki
  10. mujo70

    Bugtrap!

    Mam problem.. DUŻY PROBLEM! Wersja kupiona na GoGu. Patch 1.0006 Bugtrap: * Detected CPU: GenuineIntel P3 family, F6/M14/S3, 2712.00 mhz, 20-clk 'rdtsc' * CPU Features: RDTSC, MMX, SSE, SSE2 Initializing File System... using fs-ltx fsgame.ltx FS: 30246 files cached, 6001Kb memory used. Init FileSystem 1.189976 sec 'xrCore' build 3312, Feb 27 2008 Initializing Engine... Executing config-script "user.ltx"... FATAL ERROR [error]Expression : sz<(tgt_sz-1) [error]Function : IReader::r_string [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 349 [error]Description : Dest string less than needed. stack trace:
  11. mujo70

    Kursor się nie rusza.

    Tylko w COCU
  12. mujo70

    Kursor się nie rusza.

    Ale sprzedałem już płytkę i został mi tylko 10
  13. mujo70

    Kursor się nie rusza.

    O fak no to nici z Coca
  14. mujo70

    Kursor się nie rusza.

    Nic
  15. mujo70

    Kursor się nie rusza.

    Po zainstalowaniu moda na windows 8, kiedyś łaził dobrze ale tera po przerzuceniu się na win 10, po odpaleniu kursor się nie rusza a wszystko w menu działa płynnie, jest muza, ale kursor się nie rusza.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Używają strony akceptujesz regulamin Warunki użytkowania.

Społeczność
Discord