Wędrowiec Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam. Wykonuję questy Dzika w celu uzyskania klucza do x18 (ta pokojowa ścieżka). Dotarłem do questu z Krysiukiem zebrałem rzeczy z jego schowka dałem Barmanowi, wróciłem do niego by zdać mu raport dialog idzie normalnie do 3ciej kwestii po czym robi się wrogo nastawiony i strzela do mnie. Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Zabij dziada- quest będzie rozwijał sie dalej po jego smierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 49 minut temu, boberm napisał: Zabij dziada- quest będzie rozwijał sie dalej po jego smierci. Właśnie przeżyłem konfrontację z nim i doczytałem jego dialog. Pasożytowi pomagasz a ten ołowiem chce karmić. Ehh, zapomniałem że OP-2 to nie SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi