Fenix Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Po instalacji tłumaczenia (ulepszone tłumaczenie z jednego z wątków) straciłem możliwość dodania tłumika do S.AKMS. Nie mogę też naprawiać pojazdów. Opcja naprawy nie jest podświetlona. Podpowie ktoś rozwiązanie tego problemu? Przy okazji. Bardzo lubię HK 417, czy w LA z WP jest możliwość znalezienia tego karabinku? Edytowane 19 Maja 2018 przez Fenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyniec Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Tutaj się podepnę do tematu. Zainstalowałem wersję 1.4007. I też nie podśwetla się naprawa pojazdu :/ Ktoś miał coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi