Anatolij Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 W zadaniu uratuj Ducha robię tak jak powinno być Duch jest na miejscu w przedszkolu ale zadanie nie zalicza się.Duch nie rozmawia ani Felczer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Jak wstawisz sejwa sprawdze u siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 15.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Sprawdzałem wiele razy i na różne sposoby dialogu nie ma. Może masz sejw sprzed wzięcia zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 122.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @anatol Poddaje się. Sprawdzałem na różne sposoby i nie wiem o co chodzi. Możesz zacząć od początku. Możesz też grać na moim sejwie zadania Merlina w Prypeci:merlin zadania.ddsmerlin zadania.sav Późniejszych sejwów nie mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Użycie spawnera powoduje błędy w grze. Na twoim sejwie taki log/ Spoiler error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'flask2' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nie wiem dlaczego tak masz u mnie ten sejw działa i nie używałem spawnera. Skoro tak, pozostaje Tobie granie od początku. Chyba, że Twój spawner nie działa dobrze z ta wersją. Spróbuj użyć tego spawner_TT2_Krus1971.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Mam wersję z Autum Aurora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 23 minuty temu, anatol napisał: Użycie spawnera powoduje błędy w grze. Według mnie, to w 99% modów spawner w ogóle nie jest potrzebny. Można sobie bardzo skutecznie popsuć sens gry, skoro bez wysiłku można mieć wszystko. Bywają jednak mody, gdzie coś się nie zespawnuje, wpadnie w tekstury, albo sami coś sknocimy w rozgrywce i by grać dalej trzeba użyć spawnera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @anatol Ja też gram w wersję final z AA2. Może ten sejw zadziała:do salomona.ddsdo salomona.sav Trzeba przejśąć na CAE-2 i oddać skrzynkę. Potem powrót na CAE-1 i przesłuchanie więźnia a dalej to już wiesz. Sprawdziłem ten spawner który Ci podałem u mnie działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Z trzech części scaliłem moda i może błędnie i dlatego. Pobrałem na nowo i sejwy działają.Dziękuję za pomoc @OldMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @anatol p.s. Pamiętaj, że po przesłuchaniu jeńca nie wracasz do Charona tylko po otrzymaniu sms od Felczera idziesz do niego na stadion ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wiem dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi