FairFight Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Witam, Zagrałbym w sobie coś i szukam dobrych gierek. Jako że pare latek miałem przerwę od gier, to wypadłem z obiegu i coś nie bardzo mogę się odnaleźć w tej ilości nowych tytułów. Szukam nowszych tytułów, więc gry jak Stalker czy Gothic lub Fallout sobie odpuszczam. Na razie zainstalowałem Alien: Isolation i jest mega, sprawdziłem ME Andromeda - średnio. Jakie tytuły uznajecie za warte uwagi? Wasze opinie oraz ewentualne krótkie recenzje także mile widziane. Napomknę tylko, że moim ulubionym gatunkiem jest RPG, ale lubię także czasem zagrać w FPS. Pozdrawiam. Edytowane 6 Października 2018 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Może standardowo: Kingdom Come: Deliverence Wiedźmin 3: Dziki Gon GTA V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Niezmiennie jestem zakochany w klimacie Subnautici. Nie grałeś - spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Warframe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastek Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Diablo III Seria Dead Space INSOMNIA: The Ark Edytowane 7 Października 2018 przez Bastek poprawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Jeśli chodzi o strategie ro polecam: Starcrafty, Warcrafty, AoE starsze Warhammery, Herosy i oczywiście disciples choć to zlepek. I seria Assasinsd Creed. A może się zapoznaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Deus Ex Human Revolution Divinity Original Sin część 1 oraz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Ja bym Ci polecił: -całą serię Wiedźmina(w szczególności 2 i 3 część) -całą serię Metro(w szczególności metro last light oraz 2033) -całą serię Gta(w szczególności 5 część) -całą serię Assasyna -całą serię Deus ex -całą serię Settlers oraz Civilization jeśli lubisz strategie -Shadow of the Tomb Raider -Fifia 19 -Dying light -The sims 4 -Battlefield 1 -Gad of war Edytowane 7 Października 2018 przez Naznaczony2001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, Risen 3, Sniper Elite 4, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Dzięki za propozycję. Spróbuję Metro na razie. Mam trylogię Wiedźmina i Risena na Steamie, ale jeszcze nie grałem, również rozważę. Jest w czym wybierać, jak widzę, tylko czasu mało Edytowane 7 Października 2018 przez FairFight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi