zbych Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Witam Jak w temacie mam wylot w Prypeci oto log błędu: FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [pri_wave5_free_4_walk] in inaccessible for object [black_generators_respawn_240279] Proszę o przesunięcie tematu do problemów technicznych. Sorki za błąd. Edytowane 5 Lutego 2019 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mogę spróbować pomóc ale musiałbyś wstawić sejwa sprzed wylotu. Przydałby się też informacja w jakim momencie następuję wylot a nie tylko na jakiej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie chcący już nadpisałem go innym sejwem . Czekając na odpowiedz trochę pokombinowałem, i udało mi się już ruszyć dalej ( miałem iść do sarkofagu po pda striełoka). Po przechodziłem trochę z mapy do mapy i dało rade grać dalej. Ale następnym razem oczywiście zostawię, bo może problem wrócić. Na razie dziękuje, ale bądź czujny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Gdyby coś mam moda postawionego i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi