ChikiBriki123 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Witam pobrałem dzisiaj moda Tajne Ścieżki. Lecz po naciśnięciu na launchera pokazuje się te okienko z napisem stalker ale po tym nic się nie dzieje. Żadnych błędów crashów ani nic nie mam pojęcia co jest grane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 No to po kolei. 1. https://stalkerteam.pl/topic/6615-poradnik-jak-sprawdzić-logi/ 2. Jaka wersja gry? 3. Jak instalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChikiBriki123 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Zaczynając od logów zauważyłem bardzo dziwną rzecz mianowicie. W folderze stalker shoc ostatnie logi mam jeszcze z próby instalacji solijanki więc odpadają odziwo nowe logi tworzą się w folderze pod nazwą stalke~2 z góry mówię że gra oryginalna z gog. ATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : amk_mod_matras.ltx Wersja gry downgrejdowana z wersji 1.006 na 1.004 przy użyciu zalecanych plików z miejsca gdzie pobierałem moda. Instalowałem krok po kroku tak jak w opisie instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Usuń wszystko, zainstaluj grę jeszcze raz, potem moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChikiBriki123 Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Dobra jutro zrobię wszystko od nowa po kolei i się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @Sierioża młodzież co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 @OldMan Starość nie radość, młodość nie wieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChikiBriki123 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Dobra zrobiłem wszystko od nowa po kolei i gra odpala. Wygląda na to że działa. Wielkie dzięki za pomoc i za cierpliwość. Można zamykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaperZ Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 mam tego samego loga co chikibriki123 oraz rozwniez zainstalowalem gre od nowa i dalej nie odpala ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi