The Iceman Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Zapisane gry Zapisane gry z wersji 1.5.04 oraz 1.5.05 są kompatybilne z wersją 1.5.07. Zmiany w rozgrywce 1. Poprawiono błąd, który powodował, że zraniony przewodnik nie chciał nigdzie doprowadzić gracza 2. Zwiększono liczbę przedmiotów na sprzedaż u handlarzy 3. Dodano możliwość ulepszenia SVDm 2 u mechanika Wolności 4. Naprawiono błąd, który powodował zawieszanie gry podczas rozmowy z ranioną postacią 5. Naprawiono błąd, który powodował niemożliwość ukończenia fabuły w Jantarze (drzwi do bunkra Sacharowa były zamknięte) 6. Zwiększono liczbę pieniędzy u handlarza bandytów 7. Poprawiono rozmieszczenie magazynów wojskowych na mapie PDA. 8. Dodano możliwość wczytania ostatnio zapisanej gry poprzez wciśnięcie spacji po śmierci gracza. Ulepszenia generowania grafiki: 1. Dodano wsparcie dla DX10.1. 2. Dodano MSAA dla obiektów z alphą ("alpha-to-coverage" dla DX10.0, zmodyfikowane "alpha-to-coverage" dla DX10.1 o większej wydajności, natywne DX10.1 o lepszej jakości). 3. Dodano nowy poziom jakości dla cieni (ultra) 4. Dodano nową technikę map cieni (która korzysta z DX10.1 w przypadku dostępności), która przyspiesza generowanie wysokiej jakości snopów światła na topowych układach graficznych i wysokich rozdzielczościach 5. Dodano wysokiej jakości snopy światła dla DX9 Gra wieloosobowa: 1. Poprawiono różne błędy związane z serwerem i klientem 2. Dodano szczegółowe dane serwera 3. Zmieniono plik zrzutu serwera (online-dump). Zrzut zapisywany jest teraz do pliku online_dump.ltx. 4. Dodano zmianę konfiguracji klawiszy skrótem LCtrl +LShift. Download: #01 #02 #03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Jest to nowa wersja. Tyle, że z tą samą listą zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No to tak w ogóle takie coś wypuszczać? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Musieli poprawić jakieś tam błędy... Bo naniesione ponoć przez patcha poprawki posiadały błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ah, tak, racja, gdzieś czytałem, że 1.5.06 ma jakieś błędy i zamiast poprawiać je to dodaje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Niebawem wrzucę na inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale to dziwne... Mi na gram.pl, chodzi po średnio 700kb/s. Może dlatego, że mam internet 10MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Zrobione. Link w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Niestety ten serwer co dałeś jakiś trafiony jest - co ściągam, to mi po jakiś 10 minutach wyłącza się (tj. podaje info, że skończył) a archiwum jest ucięte i nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może przestrzeń na dysku? Też miałem tak, rozwiązaniem było "nic nie klikać w trakcie ściągania". ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Zobaczę potem.... póki co testuję moda do CS i nie chcę ryzykować kolejnego patcha bo nie wiem czy mod sobie z nim poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 :lol: Źaden serwer nie jest idealny. Może mają usterkę lub coś w tym stylu? Dodałem nowy link... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 No i to działa. Dzięki Elvis ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Ale na prawdę nie wiem, czemu tak Wam wolno idzie z gram.pl... U mnie ciągnie z max prędkością... Zawsze. - Elvis Scatter No mi też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zacząłem, ponownie grać w Czyste Niebo i 007 sprawdza się znakomicie.Używam Random Mod-podziękowanie- jeszcze raz dla autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mam problem, zainstalowałem u siebie patcha 07 i gra wywala się za każdym razem, gdy chcę skorzystać z usługi jakiegoś przewodnika. To samo dzieje się w Magazynach Wojskowych, przebiegnę kawałek i bum, gra się wyłącza. Pokazuje się jakiś błąd z xrengine. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Przeinstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Patche instaluj po kolei, nie używaj cracków NO/DVD. Dodam, iż sejwy pochodzące z poprzednich wersji działają na tym patchu, ale wcale nie muszą być ze sobą w pełni kompatybilne. Zawsze podawaj błąd w logu (było na forum nie raz, nie dwa i nie trzy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Alebert, nie dawaj zawsze najprostszego wyjścia. ;-) Kurczę, wprowadźmy w życie jakąś ustawę, że trzeba pisać czy ma się pirata, czy stosuje się Cracki, No-DvD/Cd, jaki patch, ale konkretnie, czy po kolei instalowane, itd. bo tak to, to mogą być różne powody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 To, ze jest proste nie znaczy, ze zle. U mnie sie sprawdzilo. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ale są alternatywy, które warto wymienić. I trochę pogłówkować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mam oryginalną wersję gry, bez żadnych modów, czy cracków. W bugu jest mowa o XRengine error o Mod error, a następnie podpis Mod ver. 0000. Jeszcze raz zaznaczam, że to oryginał bez modów i cracków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Pisałem, żebyś podał błąd w logu, a nie w okienku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchack Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czyli z grą ciągle są problemy... ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Z tego co wywnioskowałem, u jednych gra działa płynniej, a u innych zaś bardzo się ścina pomimo wysokiej klasy sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi