Filippo23 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale tego mogą być różne przyczyny. Np. w 99% zapełniony dysk, mnóstwo plików ściąganych, od dwóch lat nie czyszczony rejestr, mnóstwo kurzu na stykach podzespołów komputerowych. Można by wymieniać w nieskończoność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 U mnie nawet po totalnym formacie i defragmentacji dysku Clear Sky chodzi bardzo wolno. Porównanie: Fallout 3 - gram na średnich detalach, są tam o wiele ładniejsze i dokładniejsze bump mapy (wymagają dobrego sprzętu), a gra chodzi w miarę stabilnie. Ba, grafika jest o niebo lepsza. X-Ray jest już wykończony, powinni zrobić stalkera na nowym silniku. Powstał on pierwotnie w roku 2001-2002, potem go ulepszano, a technika poszła do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ale tego mogą być różne przyczyny. Np. w 99% zapełniony dysk, mnóstwo plików ściąganych, od dwóch lat nie czyszczony rejestr, mnóstwo kurzu na stykach podzespołów komputerowych. Można by wymieniać w nieskończoność... Stalker jest taka specyficzna gra, ktora dziala jak jej sie spodoba i niestety niema regoly kiedy dziala, a kiedy nie. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Nie chciałem robić osobnego tematu więc piszę tutaj wystarczy użyć patrchy 01, 03, 04, 05, 06, 07 dobrze pamiętam ?? 02 dodaje tylko w rosyjskim a 08 tylko milti więc bez nich sie obejdzie?? tylko potwierdzić i będę szczęśliwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Patcha 1.5.02 jeszcze nie widziałem... :shock: Ale dobrze myślisz. A 1.5.08 zawsze jest lepiej zainstalować, ponieważ twórcy niekiedy nie wspominają o malutkich zmianach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A ja chyba gdzieś czytałem, że 02 to tylko dla Rosjan ale mogę się mylić, a z tym 08 to mnie zaskoczyłeś ale oczywiście wrzucę nie zawadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To chyba był patch 1.0002 dla Shadow of Chernobyl. A raczej na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Tzn, że prawie dobrze słyszałem tak ciutkę się pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Wydaje mi sie, ze 4 jest lepsza wersja 3 i 7 rozwinieciem 6. Dobrze mowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 A czy to ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Najlepsze są patche wszystkie po kolei i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy 04 może być eng bo PL idzie z gram PL tak wolno, że kulawy szybciej biega a z FF wersja eng idzie całkiem spoczko. I w tym momencie przerwało jak to już jest normalnie na gram.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Instalator może wykryć, że posiadasz inną wersję językową gry - a jeśli zmienisz coś w rejestrze, to pewnie pojawi się błędna suma CRC. Lepiej ściągnij wersję PL. Ja miałem wrzucić, ale ostatnio jestem bardzo zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To zaczekam aż ktoś wstawi na inny serwer ten pl bo z gram.pl nic niestety nie mogę ściągnąć, zawsze pokazuje, że uszkodzony ale poszukam może gdzieś indziej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Instalator może wykryć, że posiadasz inną wersję językową gry - a jeśli zmienisz coś w rejestrze, to pewnie pojawi się błędna suma CRC. Nieprawda. Ja ściągałem patche do wersji angielskiej, ruskiej, wystarczy zmienić linijkę, i wszystko działa jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 HMM co dokładnie bo ja mam problem z 03 nie chce mi wgrać się a nie rozumiem dokładnie co piszą podam może Setup has detected version [World Wide] installed. This update can be appiled only to version [Digital Distribution] Zaznaczę, że gra jest już spaczowana na 01 od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Bo musisz ściągnąć wersję Retail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Retail jak dobrze rozumiem to wersja pudełkowa i może zastępować pl?? A tak btw. to retail też nie działa w 03, jakiś ja pechowy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ten sam komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Wygląda na to, że musisz przeinstalować grę i zainstalować tylko i wyłącznie polskie patche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ale polskiego nie ma 03 więc odpada na starcie, szukałem dość długo. Może dam sobie spokój z 3 i walnę resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Zmieniasz w rejestrach jedna linijke z pl na eng i po zainstalowaniu z eng na pl. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Już po ptakach wrzuciłem wszystkie oprócz 03 i mam nadzieję, że problemów nie będzie ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 I jak wynik bo mam ten sam problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi