oloo Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 Przy próbie oddania Woroninowi tego m202, czy jak on się tam wabi, mam wylot. Co ciekawe - bugtrap też się zawiesza i muszę go wyłączać z poziomu managera zadań. Nie widzę Fatal Error - ale może kto mądrzejszy coś znajdzie: xray_warsztat_05-31-19_20-21-09.mdmp.log Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 Nie masz przypadkiem na terenie Baru schowka, w którym trzymasz sporo towaru? To raz. Dwa - za mało pamięci wirtualnej? Trzy - na pewno wszystko dobrze zainstalowane? Strzelam w ciemno, bo miałem kiedyś taki sam wylot, ale szczerze mówiąc nie pamiętam jak sobie z tym poradziłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted May 31, 2019 Author Report Share Posted May 31, 2019 23 minuty temu, Sierioża napisał: Nie masz przypadkiem na terenie Baru schowka, w którym trzymasz sporo towaru? To raz. Dwa - za mało pamięci wirtualnej? Trzy - na pewno wszystko dobrze zainstalowane? Strzelam w ciemno, bo miałem kiedyś taki sam wylot, ale szczerze mówiąc nie pamiętam jak sobie z tym poradziłem. Mam kilka rzeczy w skrzyni w barze. Wywalę zaraz. O pamięc wirtualną bym się nie martwił.. A instalacja - nie wiem, kurde. Do tej pory gram bez wylotów, teraz się zdarzył pierwszy od początku gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 31, 2019 Report Share Posted May 31, 2019 Kilka rzeczy to nie problem, ale ludzie czasami trzymają całe magazyny... A to już coś. Po padnięciu dysku nie mam na razie OGSE, nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Może ktoś inny okaże się bardziej pomocny. W razie czego - zawsze możesz spróbować przeinstalować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts