bas001 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Panowie,jutro boks i Endrju na ringu...Wasze typy...wygra przez KO,przegra czy też wygra na punkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może być ciężko. Ale ja wierzę w Andrzeja. Aha, i staraj się jakoś "normalnie" tytułować wątki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Może być ciężko. Ale ja wierzę w Andrzeja. Aha, i staraj się jakoś "normalnie" tytułować wątki ;-) Akurat taki motyw jest przewodni na forach bokserskich i nie tylko,stąd zapożyczenie,...słowa często padające w przerwach między rundami walk Gołego z ust Lou Duvy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A czy to forum bokserskie? A czy my prowadzimy przerwy między walkami bokserskimi? Dobra, nie mam nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Tutaj można dyskutować nawet o boksie. Szczerze? Obstawiam na naszego Andrzeja Gołotę. Człowiek starszy już wiekiem, ale wierzę, że da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 A czy to forum bokserskie? A czy my prowadzimy przerwy między walkami bokserskimi? Dobra, nie mam nic przeciwko. Nie jest,ale jakby kolega zauważył jest to Hyde Park-obowiązuje tu dowolność wypowiedzi i tematów pod warunkiem że nie są obraźliwe,nie dyskryminują i nie są wulgarne...(a Ty jako moderator powinieneś być neutralny tak jak w dobrym rozumowaniu słowa sędzia,a to nie zawsze Ci się udaje),a nie oceniać wypowiedzi pod względem tego czy się Tobie podobają czy nie-interweniować możesz przy naruszeniu regulaminu a nie Twojego światopoglądu...ale rozumiem,młodość ma swoje prawa ;-) ..w końcu mam syna niewiele młodszego od Ciebie,jeśli Twój wiek jest taki jak w opisie rzecz jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Rzecz jasna. Nie, spoko, nie mam nic przeciwko, na prawdę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Panowie,prawda jest taka że żaden polski bokser nie wzbudzał nigdy takich emocji jak nasz ciężki...te cholerne noce zarwane,pobudki o 4 rano i STRES ...szczególnie jak ktoś oglądał na żywo Gołota -Bowie i ta huśtawka nastrojów,raz Bowie na dechach a za chwilę Endrju,następne rundy i Bowie całuje buty Gołego...ech to były czasy,albo Gołota-Sanders i krew sikająca na karty punktowe sędziów...(porażki taktownie przemilczam),jeden z najbardziej wszechstronnych bokserów wagi ciężkiej w ogóle, i nigdy z pasem na ramieniu,to jest dopiero fenomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Dzisiaj na ringu staną Mariusz Pudzianowski i Marcin Najman. Kto wygra? Ja stawiam na Pudzianowskiego. Jego uderzenia są naprawdę mocarne, ale gorzej jest z ich szybkością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Szczerze to mnie te sprawy nie interesują i kto wygra to dla mnie bez znacznia. Nie lubie takiego naparzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Pudzian jak go trafi to koniec Najmnan nie ma się czym przeciwstawić bo bokser z niego marny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mariusz Pudzianowski wygrał dzisiejsze zawody MMA, powalając Najmana w pierwszej rundzie. Jego siła była przeogromna i gdyby walka potrwała jeszcze dłużej, zabiłby go na miejscu. Jestem pełen podziwu! A Najman był przekonany, że to on wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie oglądałem walki na Polsacie, bo tv u mnie w pokoju nie działa, ale przed chwilą obejrzałem na yt. Jednym zdaniem: To było szybkie i do przewidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Najman musiał być bardzo zdziwiony i ośmieszył się przed całą Polską. Zobaczcie wywiad na YouTube, gdzie mówi, że Pudzianowski nie ma szans w MMA. A najśmieszniejsze było to, jak Pudzian gonił Najmana i mu nakopał. Oglądajcie walkę: http://www.youtube.com/watch?v=m4ygfk-CdGE http://www.youtube.com/watch?v=4q0ndVqEU7A Zobaczcie też ten artykuł: http://www.sportowefakty.pl/inne/2009/12/12/pudzianowski-zdeklasowal-i-osmieszyl-najmana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A co innego miał mówić przed walką każdy się przechwala potem wychodzi co i jak mi podobało się jak Pudzian powiedział, że jest dumny z Najmana, że w ogóle stanął z nim walczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 To ,że wygrał Pudzian akurat było rzeczą do przewidzenia...bo też i kogo miał za przeciwnika...umiejętności Pudziana zweryfikuje pojedynek z kimś z czołówki MMA ale HW....na chwile obecną przy pojedynku naszego strongmena z kimś pokroju Fiodor Jemielianienko jego szanse wyglądają mizernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8Qf2vhdRDWs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi